Мед Атлант

Професор франківського вишу взяла участь у міжнародному стажуванні. ФОТО

Днями завершилося двомісячне наукове стажування «Сучасний університет: міжнародна співпраця та мобільність задля інновацій через проектний підхід».

У ньому від Прикарпатського національного університету брала участь професор кафедри методики музичного виховання та диригування Навчально-наукового інституту мистецтв, доктор мистецтвознавства Ганна Карась.

Стажування проходило за сприяння Фундації Central European Academy Studies and Certification (CEASC) та завершилося виїзним модулем «Проектний офіс у структурі сучасного університету» до міста Лодзь (Республіка Польща). Про це повідомили МІСТУ у прес-службі ПНУ ім. В. Стефаника.

Виїзний модуль відбувався на базі Університету суспільних наук та Лодзького університету. Його учасниками стали досвідчені вчені та молоді науковці з різних куточків України. У рамках програми заходу польські колеги ділилися досвідом діяльності Центрів Науки та Проектних офісів, реалізації програм подвійних дипломів, спільній докторській підготовці та захисту дисертаційних робіт.

Читайте також:У Франківську відбудеться свято краси і моди “Star Face of the Season s`s 2017” 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...