Мед Атлант

В Івано-Франківському гуртожитку 19-річний студент наніс своєму сусіду ножові поранення

У Івано-Франківську в гуртожитку 19-річний юнак під час сварки наніс 20-річному хлопцю ножові поранення.

Подія трапилася в ніч з 2 на 3 травня у м. Івано-Франківськ. Встановлено, що до спричинення тяжких тілесних ушкоджень внаслідок яких потерпілий отримав травми та був доставлений до лікарні, причетний 19-річний місцевий мешканець.

Передає МІСТО за інформацією  Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що потерпілий і підозрюваний проживають по сусідству в гуртожитку сімейного типу. На спільній кухні хлопці посварились, а потім побились.  Двоє перебували у стані алкогольного сп’яніння. Один із них – 19-річний, взяв ніж та наніс ним кілька ударів на рік старшому сусідові. Це призвело до проникаючих поранень грудної клітки зліва, лівобічний гемоторакс, різані рани грудної клітки з права, полубочної ділянки живота, верхньої третини правого стегна.

На крики потерпілого прибігли сусіди, які побачили закривавленого хлопця і викликали правоохоронців та “швидку”. Працівники поліції, які прибули на місце події, затримали зловмисника, а потерпілого було доставлено до лікувального закладу.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. За що санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. У справі призначено ряд проведення експертиз.

 Читайте також:В Івано-Франківську поліція за тиждень затримала 30 нетверезих водіїв

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...