Мед Атлант

На Івано-Франківщині відбудеться чемпіонат світу з футболу серед української діаспори

В червні 2017 року на Прикарпатті відбудеться шостий за рахунком чемпіонат світу з футболу серед представників української діаспори.

Нещодавно оргкомітет турніру отримав підтвердження про участь у змаганнях від Спортивно-культурного товариства “Україна-Відень”, інформує МІСТО за посиланням на sport.if.ua. Як зазначив представник цієї організації Юрій Марфинець, команда розраховує на підсилення складу від українців з Лейпціга (Німеччина), щоб створити спільну збірну під назвою “Українська Європа”.

Зараз свою участь у турнірі підтвердили вже 8 учасників, а саме,  це команди українців з Молдови, Білорусі, Іспанії, Польщі, Румунії, Ізраїлю, країн Балтії,  Австрії та Німеччини. Зі слів голови оргкомітету Ігора Бокія, також ведуться перемовини з представниками української діаспори Італії та ще однією командою з Молдови.

                                                                                             

Попередній чемпіонат фінішував 21 травня 2016 року на Тернопільському міському стадіоні. У поєдинку між командами Придністров’я та Білорусі з рахунком 3:0 перемогли перші. В 2015 році переможцем стала збірна українців Угорщини, яка у фінальному матчі з рахунком 5:1 переграла українських румунів.

Читайте також: Юрій Запісоцький. Розмова про український футбол

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...