Мед Атлант

У Франківську визначили кращого коваля серед учнів професійно-технічних закладів. ФОТО

Днями в приміщенні Вищого професійного училища № 21   відбувся І етап міського конкурсу з визначення кращого коваля серед учнів професійно-технічних навчальних закладів міста.

Організацію та проведення даного заходу забезпечило Управління праці  Івано-Франківської міської ради.

В першому етапі конкурсу взяло участь понад 20 учасників з числа учнів Вищого професійного училища № 21 та Професійного політехнічного ліцею. За підсумками відбіркового етапу 5 переможців увійшли до фінального етапу конкурсу, які змагатимуться за звання кращого коваля, інформує МІСТО з посиланням на Офіційний сайт міста Івано-Франківська .

Оцінювало роботи учасників спеціальне журі, яке очолив директор ТОВ “Ковальська фабрика “Арма” Сергій Полуботько. 

Підбиваючи підсумки відбіркового етапу начальник управління праці Наталія Дмитраш зазначила, що метою проведення даного конкурсу є популяризація та заохочення до розвитку ковальської справи в місті,  вдосконалення фахової майстерності учнів професійно-технічних закладів та розвиток їх творчої активності, а також забезпечення, в подальшому,  підприємств міста кваліфікованими робітничими кадрами.

Проведення фінального етапу конкурсу заплановане на 6 травня 2017 року на площі біля фортечної галереї Бастіон в рамках відзначення Дня міста Івано-Франківська.

Читайте також: На Прикарпатті провели учнівську конференцію, присвячену Андрею Шептицькому. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...