Мед Атлант

Вам купити паперу, щоб ви могли давали адекватні відповіді на звернення, – депутат до представника Держгеокадастру

Сьогодні, 4 травня, в Івано-Франківську відбувається чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Під час засідання комісія обговорила питання порядку денного  “Про інформацію начальника головного управління Держгеокадастру в області щодо врегулювання питання користування земельною ділянкою на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську”, інформує кореспондент МІСТА.

Членів комісії та депутатів обурило те, що на комісію не прибув Руслан Копча – начальник головного управління Держгеокадастру в області.

Представник  Держгеокадастру в області Анатолій Шевчук розповів про звернення народного депутата,  яке містило інформацію відмовитись від  ділянки.

“Ми звертались до комунального підприємства добровільно відмовитись від земельної ділянки. Чи підставно вони користуються земельною ділянкою? Все майно було передано “Торговому дому  “Галичина” в 2000 році і ніяких прав до цього гаража не мав. Після того все майно було передано комунальному підприємству”, – зазначив юрист Сергій Федорцев.

Юрист додав, що в комунального підприємства немає жодного права користування цим майном.

“Це є моментом того, щоб у вас виникали ідеї та підстави виконувати хабарні дії.  Використовуйте легально, а не так, як зараз. Вже рік не можна оформити земельну ділянку на міську раду,”  – додав Федорцев.

Михайло Королик обурений перепискою з представником Держгеокадастру в області.

Вам купити паперу, щоб ви могли нормально відписувати і давали адекватні відповіді на звернення,  – сказав Михайло Королик.

Читайте також: У Франківську аграрна комісія вирішує, чи підтримати референдум про заборону продажу земель

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...