Мед Атлант

До Івано-Франківська завітали ковалі з 10 країн світу. ФОТО

До Івано-Франківська приїхали ковалі, які візьмуть участь у щорічному міжнародному фестивалі ковальського мистецтва “Свято ковалів”.

В Івано-Франківську цього року відбувається ювілейний 15 фестиваль. У ньому беруть участь 200 учасників з 10 країн світу. Ковалі уже приїхали та розпочали готуватись до відкриття, передає кореспондент МІСТА.

Нагадаємо, урочисте відкриття XV Міжнародного фестивалю ковальського мистецтва “Свято ковалів-2017” відбудеться о 13.00, по вул. Низова, у фортечній галереї “Бастіон”.

“Свято ковалів ” пройде під девізом “Час на нашому боці”. На фестивалі ковалі куватимуть елементи до казкової вежі за мотивами циклу фантастики франківської письменниці Наталії Щербин “Часодії”.

За задумом організаторів фестивалю, це будуть магічні символи для міста і його гостей, а казкова вежа стане ще однією туристичною атракцією зі своєю історією і легендою, яка оживе завдяки ремеслу ковалів.

Організатори заходу запевняють, що протягом трьох днів роботи фестивалю кожен, хто на нього завітає, знайде для себе позитивні моменти і обов’язково зарядиться бадьорою енергетикою від ковалів.

Читайте також: Без окультизму. У Франківську громадські активісти та ковалі обіцяють влаштувати позитивне свято 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...