Мед Атлант

Гірко сумує за коханою і тому п’є: нетверезий водій отримав сьомий протокол від франківських патрульних. ФОТО

7 травня близько 10-ї години ранку на вулиці Горбачевсього екіпаж патрульної став свідком, як водій автомобіля Opel Astra порушив вимогу дорожнього знаку 3.21 “В’їзд заборонено”.

За кермом автомобіля був 36-річний мешканець Івано-Фракнівська з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Цього року патрульні вже склали на нього 6 адмінпротоколів за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніня). Постановою суду чоловік уже позбавлений права керування. Про це МІСТУ повідомили у патрульній поліції Івано-Франківська.

Водій погодився пройти освідування на місці. Результат вивився позитивним – у крові чоловіка було 1,65 проміле алкоголю. Він пояснив, що гірко сумує за коханою й через те п’є за кермом.

На порушника патрульні винесли постанову за ч. 3 ст. 126 КУпАП (керування ТЗ особою, яка позбавлена такого права) та склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння). Автомобіль Opel Astra евакуювали.

Патрульна поліція Івано-Франківська застергіє водіїв: “Не сідайте напідпитку за кермо! Алкоголь знижує реакцію організму, керування у стані алкогольного сп’яніння – часта причина ДТП”.

Читайте також: На якій підставі мені руки ріжуть, уроди, блд# – патрульні затримали франківця-хулігана. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...