Мед Атлант

В Івано-Франківську відбудеться міжнародний турнір та матчі Євроліги-2017 з волейболу. ФОТО

11-13 травня у рамках святкування Дня міста у Івано-Франківську відбудеться масштабний міжнародний турнір за участю національної збірної України і юніорської команди U-21.

Обидві збірні готуються до відбірних турнірів за вихід на чемпіонат світу і нинішні змагання стануть генеральною репетицією як для команди головного тренера національної збірної Угіса Крастінша так і для головного тренера збірної України (U-21) Миколи Пасажина.

Про це повідомляє Федерація волейболу України, пише МІСТО.

Окрім українських збірних участь у турнірі на Кубок міського голови візьмуть команди Латвії та Білорусі. Вперше біля керма нашої головної збірної іноземний спеціаліст Угіс Крастінш, для якого нинішній турнір стане бойовим хрещенням.

Турнір відбудеться 11-13 травня в манежі коледжу фізичного виховання.

До вашої уваги розклад ігор:                  

11 травня
14:00 – Латвія – УКРАЇНА U-21
17:00 – УКРАЇНА – Білорусь

12 травня
13:00 – Латвія – Білорусь
15:00 – УКРАЇНА – УКРАЇНА U-21

13 травня
14:00 – Білорусь – УКРАЇНА U-21
16:30 – УКРАЇНА – ЛАТВІЯ

За словами Президента ФВУ – Михайла Мельника трансляції цих поєдинків можна подивитися на офіційному каналі ФВУ в ютубі https://www.youtube.com/user/ukrvolleyball або на телеканалах XСпорт та Спорт1, Уніан, Галичина.

“Можна сказати, цей турнір саме для “молодіжки”, адже ця команда матиме найкращий спаринг серед усіх учасників, тому що гратиме із сильними дорослими збірними. Після турніру молодіжна команда залишиться в Івано-Франківську і вже 17 травня вилетить у Сербію”, – говорить президент ФВУ Михайло Мельник.

Нагадаємо, що національна чоловіча збірна з волейболу розпочала тренувальний збір 6 травня.

“Такі змагання – відмінна школа і для юних волейболістів, вони побачать у справі кращих волейболістів країни, побачать, до чого треба прагнути. Взагалі, цей турнір велика подія для міста, для регіону та й, вважаю, для волейбольної України, адже такі турніри серед національних чоловічих збірних вже давно не проводилося в нашій країні”, – наголошує президент ФВУ.

Читайте також: У товариському матчі з футзалу Івано-Франківський “Ураган” здобув перемогу над чернівецьким “Епіцентром”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...