Мед Атлант

Калушанин здобув три нагороди на змаганнях в Туреччині та встановив рекорд. ФОТО

Днями у турецькому місті Бурса відбулась матчева зустріч з легкої атлетики серед юнаків і дівчат збірних Туреччини, Білорусі та України.

17 -річний атлет з Калуського району Тарас Шинкар здобув на змаганнях “срібло” в загальнокомандному  та індивідуальному заліку (біг на 400 м), а також “золото” в складі чоловічої естафетної команди. Про це пише МІСТО з посиланням на sport.if.ua

У Туреччині Шинкар пробіг 400-метрову дистанцію за 49,73 секунд і перевершив на 0,5 секунд свій особистий рекорд. Він фінішував відразу за колегою по збірній України Ярославом Демченком з Сумщини, який переміг у цьому забігу.

Разом з ним та Василем Макухом і Олександром Савенком наш земляк виборов “золото” в чоловічій естафеті. Турецьких бігунів, що фінішували другими, українські юнаки випередили більш як на секунду, а білорусів – майже на 7 секунд.

Щоправда, за результатами усіх видів програми міжнародної юнацької матчевої зустрічі з легкої атлетики збірна Туреччини посіла перше загальнокомандне місце з результатом 130 очок. Українські атлети з 111 очками стали срібними призерами зустрічі, а білорусам, які набрали 65 очок, отримали третє місце.

Змагання жіночих збірних команд  завершились на матчевій зустрічі з аналогічним результатом: 1 місце – Туреччина, 2 місце – Україна, 3 місце – Білорусь.

Читайте також: У Франківську відкрили багатофункціональну арену для пляжних видів спорту, яка є першою в Україні. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...