Мед Атлант

Міський голова Франківська пропонує перенести концерти “Порто Франко” з Вічевого майдану

Сьогодні, 10 травня, в Івано-Франківську відбувається щотижнева оперативна нарада у міського голови Руслана Марцінківа.

Під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків повідомив, що необхідно перенести концерти фестивалю “Порто Франко” з Вічевого майдану на площу до драмтеатру або на сцену на міському озері у зв’язку з ситуацією, яка склалась під час концерту Тіни Кароль.

Якщо приїде, наприклад, Джамала чи ще хтось, то ви не витримаєте другий раз такого натовпу“, –  звернувся міський голова до представників патрульної поліції.

Також Олег Сердюк, заступник начальника Управління патрульної поліції міста Івано-Франківська, повідомив, що під час концерту Тіни Кароль загубилось близько 20 дітей та наголосив, що батьки повинні бути більш відповідальними за своїх дітей. 

“Більше 8 годин не могли знайти батьків дитини. А на 102 навіть повідомлень не було, ніхто не шукав. Наступного разу будемо штрафувати”, – відзначив Олег Сердюк.

Міський голова, у свою чергу, дав доручення отпрацювати ситуацію, що трапилась зі сценою.

“Треба уважніше ставитися до подій, які відбуваються в місті. Страшно собі уявити, які були б наслідки, якби сцена завалилася під час заходу, коли на Вічевому майдані були тисячі людей”, – зауважив міський голова.

Читайте також: Масові заходи тепер не проводитимуться на Вічевому майдані, – міський голова Руслан Марцінків 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...