Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські здали кров для постраждалих в ДТП. ФОТО

Правоохоронці долучилися до загальнонаціональної акції «Здай кров – врятуй життя», яка вже традиційно проводиться в рамках Тижня безпеки дорожнього руху. Участь у ній працівників поліції – посильна допомога травмованим в автопригодах, які потребують донорської крові.

Про це повідомили МІСТУ в ГУНП в Івано-Франківській області.

«Працівникам поліції, які відповідають за безпеку дорожнього руху, під час служби доводиться нерідко стикатися з ситуаціями, коли потерпілі в ДТП внаслідок отриманих травм втрачають чимало крові. Тому добре розумію, як важливо, щоб у лікарнях були достатні запаси крові для їх порятунку. Відтак щороку під час таких акцій разом з співробітниками приходимо до станції переливання крові та робимо свій «внесок» в одужання постраждалих людей», – зазначає начальник сектору ВЗБДР і СЗ УПД ГУНП в Івано-Франківській області Андрій Лібрик.

«Донорство загалом є благородною справою, адже кров – найцінніше, чим одна людина може поділитися з іншою. Ми дуже схвально ставимося до таких акцій доброї волі, як організована сьогодні працівниками поліції, адже вони сприяють регулярному поповненню банку крові на нашій станції і дають нам можливість передати таку необхідну кров у лікувальні заклади для порятунку людського здоров’я, а то й життя» – каже заступник головного лікаря Івано-Франківської обласної станції переливання крові Ірина Федик та запрошує усіх свідомих людей, кому дозволяє стан здоров’я, приєднатися до акції за прикладом поліцейських.

Читайте також: У Франківську урочисто відкрили Центр розвитку місцевого самоврядування. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...