Мед Атлант

Франківчанка Світлана Кіприк, яка розбилася на мотоциклі, знаходиться у штучній комі і потребує допомоги. РЕКВІЗИТИ

Франківчанка Світлана Кіприк розбилася на мотоциклі разом з відомим байкером Михайлом Серветніком.

МІСТО інформувало, що під ранок 7 травня сталася ДТП неподалік Львова – в селі Зимна Вода.

У поліції пояснили, що 37-річний львів’янин, водій мотоцикла “BMW”, не впорався з керуванням і на перехресті з круговим рухом наїхав на перешкоду. Внаслідок аварії Михайло Серветнік та 42-річна жителька Івано-Франківської області Світлана Кіприк отримали важкі травми і були госпіталізовані в реанімаційне відділення однієї із лікарень.

Станом на 12 травня потерпілі знаходяться в реанімації. Дочка франківчанки Світлани Кіприк – Юлія кореспондентам МІСТА розповіла, що мама у тяжкому стані. Зараз жінка в штучній комі, а через ДТП отримала численні травми.

“Ситуація погана, мама в медикаментозному сні. В неї середня черепно-мозкова травма, забій грудної клітки. Пошкоджені легені. Є переломи ліктя та променевої кістки, потрощений таз. Показники нестабільні…”, – каже дочка потерпілої.

Світлана Кіприк з дочкою Юлею

Зараз лікарі за допомогою спеціального апарату “зібрали” таз, який дуже постраждав. Дочка каже, що найосновніше – вивести маму з коми. Тоді зможуть продовжити лікування. Та для цього потрібні чималі кошти.

Контакти та реквізити для допомоги Світлані Кіприк

Телефон доньки Світлани: +380 (99) 233 37 31 (Юлія)

Картка Приватбанку

4149625813414750 Григор Юлія Олександрівна

Довідково:

Штучна (медикаментозна) кома – це кома (більш справедливо визначення «тривала аналгезія і седація»), штучно індукована з метою захистити організм від порушень, які негативно впливають на діяльність кори головного мозку (ГМ).

Читайте також: Коли я дізналася, що у мене рак – довго плакала, – молода мама з Франківська потребує допомоги. РЕКВІЗИТИ

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...