Мед Атлант

У Франківську проходить турнір з міні-футболу на Кубок Архієпархії. ФОТО

Сьогодні, 12 травня, розпочався вже традиційний турнір з міні-футболу на Кубок Архієпархії, який цьогоріч присвячений 150-літтю від дня народження блаженного свщмч. Григорія Хомишина.

На офіційне відкриття турніру в місцевий коледж фізичного виховання з’їхались численні гості, зокрема Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин, Заступник голови обласної державної адміністрації п. Ігор Пасічняк та інші поважні особи. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Після свого вітального слова Митрополит Володимир побажав учасникам змагань наснаги та поваги одне до одного, а опісля окропив усіх свяченою водою.

За словами організаторів змагань, мета цього спортивного дійства – пропагування здорового способу життя серед наших парафіян, адже, згідно регламенту, у турнірі мають право брати участь виключно особи, котрі належать до парафіяльних спільнот.

Традиційно, матчі проходитимуть впродовж 2 днів. В турнірі беруть участь молодь парафії та члени мирянських організацій у двох вікових категоріях: діти віком 13-14 років включно та молодь і старші від 15 років. Розсуджують суперників на полі рефері Обласної Федерації Футболу.

Даний турнір відбувається за сприяння Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Читайте також: Франківців запрошують на паломництво до Погоні 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...