Мед Атлант

Франківські патрульні увосьме спіймали нетверезого водія за кермом

Франківські патрульні вже восьмий раз спіймали впертого чоловіка напідпитку за кермом.

На цей раз п’яного чоловіка спіймали на вулиці Тролейбусній. У франківця виявилось 1, 91 проміле алкоголю в крові, а його транспортний засіб, як завжди, евакуювали. Про це повідомили у патрульній поліції, передає  МІСТО.

Останній раз його зупинили 7 травня близько 10-ї години ранку на вулиці Горбачевсього, оскільки, екіпаж патрульної став свідком, як водій автомобіля Opel Astra порушив вимогу дорожнього знаку 3.21 “В’їзд заборонено”. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейським пояснив, що гірко сумує за коханою й через те п’є за кермом.

Вперше водія зупинили нетверезим ще в січні. Тоді за рішенням суду на нього наклали штраф у розмірі 10 тисяч 200 гривень та позбавили права керування на рік. Попереду ще розгляд у суді решти протоколів за ч. 3 ст 130 КУпаП (штраф 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років). Однак його це не зупиняє.

Читайте також:  Гірко сумує за коханою і тому п’є: нетверезий водій отримав сьомий протокол від франківських патрульних. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...