Мед Атлант

Франківські спортсмени отримали багато перемог на міжнародному турнірі з тхеквондо Ukraine Open Cup. ФОТО

13 травня в харківському Палаці спорту “Локомотив” стартував міжнародний турнір з тхеквондо Ukraine Open Cup, який зібрав спортсменів з різних країн світу.

За медалями та рейтинговими очками в Харків приїхали спортсмени з Європи, Азії, Африки, а також Південної Америки. Перший день порадував яскравими боями і високою організацією змагань, яку оцінили іноземні гості.

Про результати франківських спортсменів розповів тренер з таеквондо ВТФ, керівник Центру підготовки чемпіонів “Золотий Дракон” Ігор Йосипів у мережі Фейсбук, передає МІСТО.

 

“День 1-й “Ukraine Open Cup” 2017 вже вписаний в історію європейського Тхеквондо ВТФ. Кліщ Руслан вперше в історії ДЮСШ N3 та ЦПЧ “Золотий Дракон” завоював золоту нагороду турніру G1. Тренери, спортсмени та батьківський комітет щиро вітає нашого юного чемпіона та його тренера Йосипіва Ігоря Ігоровича. Сьогодні вихованці ДЮСШ N3 та ЦПЧ “Золотий Дракон” з Тхеквондо ВТФ достойно захистили честь нашої Івано-Франківської області. Вітаємо наших призерів”, – йдеться у повідомленні.

Франківські тхеквондисти отримали такі результати: 

  • Іванова Вероніка (47 кг) –  срібна нагорода (тренер Йосипів І.І.);
  • Попадинець Світлана (42 кг) – срібна нагорода (тренер Гаврилаш В.В.);
  • Николаїв Максим 5-місце (тренер Йосипів І.І.).

Читайте також: В Івано-Франківську завершився міжнародний турнір з волейболу, який став підготовчим етапом перед відбірковими змаганнями чемпіонату світу. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...