Мед Атлант

Іванофранківці знову скаржаться на недобросовісних перевізників

Іванофранківець у соціальній мережі Фейсбук поскаржився на перевізників.

Андрій Тютюник  у соцмережі розповів, що людям, які їдуть із приміських сіл Драгомирчани та Крихівці у центр міста, довелося чимало чекати на потрібні автобуси, передає МІСТО.

“Скільки себе пам’ятаю – завжди колишні маршрути №70 та №80, а тепер №37 і №38 були проблемними.
От і сьогодні вранці мешканці с. Драгомирчани і с. Крихівці не змогли дістатися вул. Мазепи, вокзалу і просто туди, куди їм було необхідно. Люди півгодини чекали на зупинках, потім намагалися сісти в і без того переповнені маршрутки №38″ – йдеться у публікації.

Андрій Тютюник  звернувся у коментарях до начальника управління транспорту та зв’язку Олега Ганчака, щоб дізнатись причину.

“Ви як минулого тижня – запросите перевізника просто на бесіду? Чи може вкотре пролунає відмазка про несправні трекери (хоча і за це по-моєму повинні штрафувати перевізників). Ви ситуацію ж зобов’язані контролювати в режимі реального часу”, – пише користувач у мережі Фейсбук.

Олег Ганчак одразу відреагував на скаргу. Мовляв, подав свою пропозицію розірвати договір з перевізником, який обслуговує даний маршрут.

“Також вже дістало. Минулого тижня склали акт. Влупили штраф. Обіцяв виправитись. Сьогодні на нараді буду пропонувати розірвати договір з перевізником. Давайте, підтримуйте! Обговорили. Спільно з головою сільської ради маємо вирішити проблему і налагодити ефективність перевезення маршруту. Робота №37 на контролі”, – зазначив Ганчак.

Читайте також: У Франківську проведуть дитячі велоперегони “Дрібнота”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...