Мед Атлант

У Коломиї відкрили нове приміщення ЦНАПу. ФОТО

Центр надання адміністративних послуг у Коломиї переїхав у нове приміщення – з проспекту Грушевського на площу Привокзальну, 2а/1, де нещодавно завершили ремонтні роботи.

У центрі надають 178 послуг, їхня кількість продовжуватиме зростати. У новому приміщенні для відвідувачів замість живої черги ввели електронну, яка запрацює там вже від завтра. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на ОДА Івано-Франківської області.

Попереднє приміщення ЦНАПу створювало незручності для коломиян під час несприятливих погодніх умов. Про це сьогодні розповів міський голова Коломиї Ігор Слюзар під час урочистого відкриття.

“Переїхати у нове приміщення нас змусило життя. Приміщення ЦНАПу, яке було розміщене у ратуші, під час негоди створювало незручності для людей. А кількість послуг наскільки збільшилася, що ми вже не мали, де розміщувати працівників центру, тому частина з них працювала у приміщенні соцзабезу та “Житлоінфоцентру”“, – зазначив Ігор Слюзар.

Керівник апарату облдержадміністрації Роман Маланій повідомив, що на ремонт приміщення на Привокзальній були виділені кошти з обласного бюджету.

Влада має бути наближеною до народу. Власне, відкриття таких сучасних ЦНАПів і є одним з цих кроків. На облаштування будівлі площею 600 кв. м з обласного бюджету вдалося виділити 750 тис. грн., 1,5 млн. грн. – це вже місцеві кошти“, – відзначив Роман Маланій.

Для закупівлі нового обладнання для ЦНАПу Коломиї був наданий грант – 20 тисяч канадських доларів.

Читайте також: У Коломиї обвалився корпус економіко-правового коледжу. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...