Мед Атлант

На Прикарпатті за участю народного депутата обговорили перспективу видобутку вуглеводнів. ФОТО

Минулого тижня виробничі об’єкти нафтогазовидобувного управління “Надвірнанафтогаз” відвідала народний депутат України, заступник голови комітету ВРУ з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Ольга Бєлькова.

Народний депутат побувала на свердловинах та груповій установці збору вуглеводнів Битків-Бабченського нафтогазоконденсатного родовища, яке у березні цього року відновило свою роботу після більш як півторарічної зупинки через відсутність ліцензії на експлуатацію. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Незважаючи на застаріле обладнання (експлуатується 30-60 років) та недостатнє матеріально-технічне забезпечення, завдяки злагодженій праці колективу підприємства вдалося запустити в роботу всі свердловини родовища, вийти на планові показники з видобутку вуглеводнів, що сприятиме наповненню бюджетів усіх рівнів та зміцненню енергонезалежності держави.

Ольгу Бєлькову супроводжували заступник голови правління, виконавчий віце-президент з соціального та екологічного розвитку ПАТ “Укрнафта” Геннадій Радченко та начальник НГВУ “Надвірнанафтогаз” Володимир Чуприна. В ході візиту з Ольгою Валентинівною також зустрілися голова Надвірнянської районної державної адміністрації Олександр Кеніз і голова районної ради Іван Гурмак. Очільники району та керівник управління звернули увагу народного депутата на проблемні питання територіальних громад нафтопромислового району та видобувної галузі, внесли пропозиції щодо шляхів їх вирішення.

Оглянувши виробничі потужності підприємства, поспілкувавшись з робітниками та інженерно-технічними працівниками, Ольга Бєлькова відзначила належну культуру виробництва та стану утримання обладнання, професіоналізм персоналу і творчий підхід до вирішення виробничих проблем.

На завершення робочого візиту народний депутат відвідала музей нафтопромислів Галичини, який є громадським проектом, відзначила креативний, європейський підхід до формування його експозиції та зазначила, що Прикарпаття, зокрема Надвірнянщина, має високий туристичний потенціал.

Читайте також: На Прикарпатті прокуратура стягує з лісгоспу 132 тис грн за незаконну порубку лісу 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...