Мед Атлант

Минулої доби на дорогах Прикарпаття одна людина загинула та шість травмувались. ФОТО

Минулої доби, 17 травня, в Івано-Франківській області трапилось три дорожньо-транспортні пригоди.

Від отриманих внаслідок наїзду автомобіля травм помер велосипедист-пенсіонер у Надвірній. У Калуші після ДТП допомога медиків знадобилася водієві, який керував автомобілем напідпитку, а також водієві та двом пасажирам двох інших автівок, з якими він допустив зіткнення. На Богородчанщині в результаті аварії травм зазнали водій та пасажир скутера. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУ НП Івано-Франківської області.

Аварія зі смертельним наслідком у Надвірній трапилася близько 11 год. Як наразі встановлено, 30-річний мешканець одного з сіл району, керуючи автомобілем “Ніссан Кашкай”, не зміг уникнути наїзду на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку ліворуч від машини і раптово розпочав поворот направо. Внаслідок ДТП 80-річний житель Надвірної зазнав тяжких травм, від яких помер у реанімаційному відділенні. Водій “Ніссана” був тверезим.

В іншій ДТП, яка трапилася напередодні пізно увечері у Калуші, фігурує 48-річний житель райцентру, який, як виявилося, перебував за кермом автомобіля “Фольксваген Джетта” у стані алкогольного сп’яніння. Він не оцінив належно дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху, а відтак не зміг розминутися з двома іншими автомобілями – “Кіа Церато”, яким керував 38-річний калушанин, та “ЗАЗ 1102” під керуванням 31-річного жителя райцентру.

Внаслідок зіткнення машин травмувань зазнали 4 людини, у тому числі 7-річна дівчинкапасажирка “Таврії”. У неї забій колінного суглоба. У 30-річної пасажирки цього ж авто діагностовано переломи ребер. Водій “Кіа Церато” отримав в ДТП черепно-мозкову травму, а водій “Фольксвагена” – забій грудної клітки та переломи ребер.

З переломами ніг напередодні до лікарні було доставлено двох потерпілих з аварії, яка сталася близько 1 год ночі у селі Кривець Богородчанського району. З’ясувалося, що 23-річний місцевий мешканець, керуючи скутером “Хонда Діо”, не впорався з його управлінням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем “Мітсубісі Лансер” під керуванням 24-річного богородчанця. Як наслідок скутерист та його пасажир зазнали відкритихпереломів кісток ніг.

Працівники поліції проводять досудове розслідування за кожним з фактів ДТП з потерпілими.

Читайте також: Василь Буджак заперечив інформацію про те, що Прикарпатські дороги ремонтуватиме фірма сепаратистів 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...