Мед Атлант

У Франківську визначили кращого учня 2017 року

Вчора,17 травня, відбулося чергове засідання колегії Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради. Традиційно на травневому засіданні колегії визначається переможець конкурсу “Учень року”.

“Учнем року – 2017”, який, як завжди, визначався шляхом таємного голосування, став учень 11 класу Івано-Франківської спеціалізованої школи № 1 з поглибленим вивченням англійської мови Гурський Михайло. Серед численних успіхів школяра – І місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови у 2016-2017н.р., минулого року Михайло був переможцем конкурсу за програмою з обміну майбутніх лідерів FLEX та цілий навчальний рік вчився у США.

Також члени колегії обговорити проект нового Положення про конкурс “Учень року”, пише МІСТО з посиланням на Офіційний сайт міста Івано-Франківська. Зокрема, принциповим питанням стало те, що переможець у конкурсі повинен бути тільки один, за що висловилася переважна більшість із присутніх членів колегії. До проекту нового Положення була внесена пропозиція про присутність при визначенні переможця конкурсу претендентів, щоб була змога задати їм запитання, на які не завжди може відповісти представник адміністрації закладу, який представляє характеристику претендента. Положення про конкурс “Учень року” з такими змінами було прийнято за основу і після ретельнішого доопрацювання буде представлене на сайті Департаменту освіти та науки.

У питанні “Різне” членам колегії було представлено план заходів переведення закладів освіти на самостійне ведення бухгалтерського обліку, який запропоновано детальніше обговорити на нараді директорів загальноосвітніх навчальних закладів, яка планується 15 червня 2017 року.

Читайте також: Програма та локації святкування Дня Вуличної Музики у Івано-Франківську. ФОТО/ВІДЕО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...