Мед Атлант

У Франківську запрацював соціальний магазин, в якому можна скористатись “карткою франківця”. ФОТО

Сьогодні, 18 травня, в Івано-Франківську запрацював соціальний магазин на вулиці Симоненка, 6. За цією адресою можна буде також скористатися “Карткою франківця” та придбати визначені продукти за значною знижкою.

Впровадження “Картки франківця” в перспективі включатиме знижки на продукти харчування, нею можна буде оплатити проїзд в громадському транспорті, придбати ліки за собівартістю в аптеках. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на офіційний сайт Івано-Франківська.
Станом на сьогоднішній день, картка діє у 3-х продуктових соціальних магазинах: на вул. Бельведерській, 53, Тролейбусній, 2б та Симоненка, 6.
Міський голова Руслан Марцінків подякував підприємцям, що погодилися взяти участь в даному проекті та закликав інших долучатися до соціальної програми також.
Дякуємо нашим підприємцям, які пішли на зустріч й підтримали цю ідею. Цим проектом ми показуємо, що влада і бізнес міста є соціально відповідальними та спільно шукають механізми, як покращити становище малозахищених верств населення Івано-Франківська. Мені б хотілося, щоб нам не доводилося робити такі проекти й кожен франківець отримував достойну заробітню плату та пенсію, якої б вистачало на гідне життя. Але живемо в тих реаліях, які маємо й намагаємося вирішувати ситуацію в міру наших можливостей”, – прокоментував Руслан Марцінків.

Читайте також: Франківські студенти влаштували танцювальний флешмоб у вишиванках. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...