Мед Атлант

З’явились нові подробиці та фото ДТП, де автомобіль збив 10-річного пішохода. ФОТО

Вчора, 18 травня, близько 16:05 год в селі Маркова Богородчанського району автомобіль вчинив наїзд на десятилітнього пішохода.

Нагадаємо, автомобіль “Опель Віваро”, рухаючись  по вул. Шептицького у напрямку с. Манява вчинив наїзд на десятилітнього пішохода.

Як з’ясували правоохоронці, водій буса “Опель Віваро” не зміг уникнути наїзду на хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги з-за автобуса, з котрого щойно вийшов. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУ НП Івано-Франківської області.

Працівники поліції наразі детально вивчають усі обставини аварії, внаслідок якої дитина зазнала тяжких травм. Хлопчика з полі травмами доставили до обласної лікарні. За попередніми даними.

Два місяці тому схожий випадок трапився у селі Гута цього ж району. Там за таких же умов в ДТП постраждала 10-річна дівчинка. Тож працівники поліції нагадують усім пішоходам, що перед виходом на проїжджу частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються.

Також правоохоронці закликають дорослих учасників дорожнього руху дотримуватися встановлених правил та нагадувати про безпечну поведінку на дорозі дітям, зокрема про те, що пішоходам забороняється раптово виходити чи вибігати на проїжджу частину, в тому числі на пішохідний перехід.

Читайте також: На Прикарпатті чоловік обікрав свою колишню дружину заради випивки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...