Мед Атлант

У Франківську обрали “Містера ІФНТУНГ”. ФОТО

19 травня  в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбувся конкурс чоловічої краси та стилю “Містер ІФНТУНГ”, ініціатором та організатором якого став Студентський парламент, Центр культури і дозвілля студентів, ректорат ІФНТУНГ.

За це почесне звання змагалися 6 представників інститутів ІФНТУНГ. Кожен номер оцінювало компетентне журі у складі: Джички Елеонори («Міс Університету нафти і газу – 2017»), Анни Федьків (ліцензований інструктор програми Zumba Fitness(R), Aqua zumba(R), організатор та презентер Zumba Fitness Party в Івано-Франківську), Колі Машталіра (Black Store), Влада Осипова (iPeople), Олега Демачковича (Apple Family), Віри Палюги (Barbershop GENTLEMEN’S CLUB), Юрія Сулика (Yoga If school), Вікторії Романчук (Shanti). Про це повідомили МІСТУ у прес-службі ІФНТУНГ.

Виступам передували безліч репетицій, ретельна підготовка образів, фотосесії тощо. Впродовж підготовчого періоду хлопці, яких відібрали для участі, отримували навички із дефіле, ораторського мистецтва, артистизму, спілкуванню з глядацькою аудиторією та вмінню впевнено триматися на великих сценах. Конкурсна частина складалася з дефіле-знайомства, дефіле у камуфляжі, шоу талантів, виходу у спортивних костюмах та вечірнього виходу. За підсумками оцінок журі, титул «Містер ІФНТУНГ» отримав студент 4 курсу Інженерно-екологічного інституту Мар’ян Новосільський.

Результати конкурсу:

«Містер Мужність» – Клебан Володимир;

«Містер Інтелект» – Кучмійов Ілля;

«Містер Стиль» – Дем’янець Олександр;

«Містер Усмішка» – Івченко Владислав;

«Містер Сексуальність» та «Віце-Містер» – Таран Станіслав;

«Містер Харизматичність», «Містер Інтернет симпатій», «Містер Глядацьких симпатій» та «Містер Університету Нафти і газу 2017» – Новосільський Мар’ян.

Читайте також: Студентка з Франківська стала кращою на міжнародному медичному конгресі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...