Мед Атлант

Відомі подробиці жахливої ДТП на Косівщині, у якій двоє людей загинули, ще троє – травмовані. ФОТО

Сьогодні, 21 травня, у с. Стопчатів, що на Косівщині, сталася смертельна ДТП: зіткнулися легковик та вантажівка.

МІСТО писало, що в результаті аварії водій і один із пасажирів автомобіля Mercedes загинули на місці події. Серед травмованих – водій автомобіля ГАЗ-66 та двоє пасажирів легковика.

Наразі правоохоронці уже встановили дані про загиблих і потерпілих, а також з’ясували найімовірнішу причину зіткнення. Про це кореспондентам МІСТА повідомила старший інспектор управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області Зорина Кречко.

Відтак, за попередньою інформацією, автомобіль Mercedes їхав у сторону Косова і на заокругленій ділянці виїхав на смугу зустрічного руху. Через це легковик врізався у вантажівку.

Щодо осіб, котрі загинули на місці, це водій легковика, громадянин 1981 року народження, мешканець с. Іванцівці Коломийського району та пасажир автомобіля Mercedes, громадянин 1985 року народження, мешканець с. Мишин Коломийського району.

Більше фото за посиланням.

Серед потерпілих – двоє пасажирів легковика: громадянин 1990 року народження, мешканець с. Мишин Коломийського району і громадянин 1989 року народження, мешканець с. Ковалівка Коломийського району. Крім того, постраждав водій ГАЗ-66 – громадянин 1981 року, мешканець м. Косів.

Правоохоронці продовжують працювати на місці ДТП. Обставини встановлюються. Чи були водії тверезі – з’ясовується.

Як відомо, якщо винуватець аварії загинув, то кримінальне провадження закривають, але після результатів всіх експертиз. Відповідне рішення приймається керівництвом прокуратури.

До слова, у поліції повідомили, що аварія сталася неподалік місця, де у другий день Великодня трапилася жахлива смертельна ДТП. Тоді через зіткнення легковика з автобусом четверо людей загинули, а вісім – постраждали. Як з’ясувалося згодом, водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: На Коломийщині трапилася смертельна ДТП: автомобіль УАЗ в’їхав у дерево

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...