Мед Атлант

Івано-Франківський фізико-технічний ліцей-інтернат відзначив 25-річний ювілей. ФОТО

Днями у приміщенні Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося святкування 25-ї річниці створення Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату обласної ради.

У ліцеї навчаються майже 280 учнів за двома профілями поглибленого вивчення фізико-математичних та комп’ютерно-інформаційних дисциплін зі всіх районів та міст області.

За результатами участі у ІІІ та IV етапах всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІ і ІІІ етапах конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України ліцей входить у п’ятірку кращих навчальних закладів області.

Вагомими є показники учительської майстерності педагогів ліцею: 5 з них є переможцями обласних конкурсів фахової майстерності, один – лауреатом щорічної премії Верховної Ради України педагогічним працівникам.

Працівників ліцею, учнів та батьків привітав заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк та вручив найвищу нагороду в області – медаль “За заслуги перед Прикарпаттям” Анні Вихор, учителю української мови та літератури; грамоту голови обласної ради та голови обласної державної адміністрації Оксані Савчук, учителю математики; подяки голови обласної ради: Мирославу Янишівському, директору ліцею, Івану Голубчаку, учителю фізики, Ніні Фейчак, учителю математики. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Найкращі побажання ювілярам також висловили ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Євстахій Крижанівський, директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук, професор Національного технічного університету нафти і газу Василь Степанюк, представники департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Лілія Сачовська та Ірина Опалко, випускники ліцею – Юрій Соловей, Олександр Левицький, Святослав Никорович, Микола Кириченко, Андрій Гнитка, Максим Карпаш, Анна Крижанівська, Ігор Рибіцький, Надія Варгола, Іван Дячишин.

На святі нагороджено 12 вчителів подяками Міністерства освіти і науки України, 6 педагогів – грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації. Найвищі відзнаки ліцею – золоті та срібні тризуби – вручено переможцям та учасникам всеукраїнських олімпіад і конкурсів-захистів учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії науки України, а також грошові премії вчителям, які їх підготували.

 Читайте також: В Івано-Франківській міській поліклініці №3 провели День донора. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...