Мед Атлант

На Городенківщині 19-річний юнак викрав мотоцикл, щоб покататись по нічному селу. ФОТО

До Городенківського відділу поліції звернувся 30-річний чоловік та повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його мотоциклом марки “Дніпро М-9”, який знаходився на подвір’ї.

Про це повідомили в ГУНП в Івано-Франківській області, передає МІСТО.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець сусіднього села.

Як з’ясувалося, зловмисник разом з потерпілим познайомилися у місцевому відпочинковому закладі, де розпивали алкогольні напої. Відтак продовжили гостину вдома в потерпілого. Після надмірно випитого заявник заснув, а лиходій вирішив “позичити” мотоцикл. Скориставшись із ситуації та залишеними ключами в замку запалювання, сів на мотоцикл і поїхав.

Зловмисник поїхав кататися по нічному селу, після чого, як пояснив правоохоронцям, хотів повернути його власнику, але дорогою у транспортному засобі закінчилось пальне, тому він залишив його на узбіччі дороги, а сам пішов додому.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Викрадачу загрожує штраф або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: На Прикарпатті поліція затримала телефонного “терориста”, який нібито замінував сільську раду

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...