Мед Атлант

На Прикарпатті відбувся пластовий вишкіл. ФОТО

Днями в селі Гута Богородчанського району  відбувся вишкіл булавних новацьких таборів РОВ 290 (булавних таборів 16) під назвою “Рада червоного халата”.

Проходив та семінар для інструкторів по формуванню навичок здорового способу життя в рамках реалізації заходу “Всеукраїнські семінари для інструкторів” за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту. Учасниками вишколу були пластуни з  Івано-Франківська, Надвірної, Гошева,  Березівки та Саджавки, пише МІСТО з посиланням на сторінку Пласт Івано-Франківська у соціальній мережі Фейсбук.

Виховники ознайомилися з особливостями організації табору УПН. Пластуни-виховники мали змогу навчитися плануванню програми таборів, організувати практичний змаг та мандрівку, фінансовому планування табору, дізнатися теорію поколінь.Учасники також організували мюзикл “Ходить гарбуз по городу”.

Семінар “Формування навичок здорового способу життя” відбувався у формі тренінгу, спрямований на формування в учасників умінь і навичок ведення просвітницької роботи серед дітей та молоді щодо здорового способу життя. Інструктори навчили пластунів визначати життєві цінності, розкрили причини вживання алкоголю, тютюну серед підлітків, показали негативні наслідки їхньої дії на організм, навчили оцінювати ситуації ризику, приймати відповідальні рішення та протистояти соціальному тиску. Під час семінару учасники отримали знання та вміння щодо формування відповідального ставлення до особистого здоров’я дітей та молоді, раціонального харчування, організації дозвілля, активного відпочинку.

Читайте також: На Прикарпатті відкрили Центр по роботі з неповносправною молоддю. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...