Мед Атлант

В Івано-Франківську за розбій засудили двох чоловіків

Івано-Франківська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні   щодо      27 – річного мешканця міста Бахчисарай та 35–річного мешканця міста Івано-Франківська у вчиненні розбою.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області, інформує МІСТО.

Встановлено, що вказані особи у червні 2015 року за попередньою змовою, представились працівниками фірми з надання телекомунікаційних послуг, проникли до приміщення житлової квартири по вулиці Миколайчука, що в місті Івано-Франківську.
Під час перебування у житловій квартирі погрожували потерпілій спочатку заподіяли тілесні ушкодженя, а потім  вбили. В подальшому, зв’язали потерпілу і заволоділи її майном на загальну суму понад 33 тис грн.
Вироком Івано-Франківського міського суду обвинувачених визнано винними у вчиненні вказаного правопорушення та призначено покарання   27-річному мешканцю міста Бахчисарай – 10 років позбавлення волі з конфіскацією   всього належного йому майна,  а  35-річному мешканцю   міста Івано-Франківська – 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна та штраф в розмірі 10 200 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...