Мед Атлант

На сесії міської ради підняли скандальне питання з приводу землі на вулиці Глібова

Сьогодні, 27 травня, відбувається друге пленарне засідання сесії Івано-Франківської міської ради.

На сесії розглядають питання з приводу скандальної землі на вулиці Глібова.

Голова Міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв заявив:

“За пів року 31 сім’я воїнів АТО отримала житлові площі. Ветеранські організації об’єднались. Ми беремо клаптик землі, який є вільним. Так було і з землею на вулиці Глібова в березні. А з часом ми почули, що її уже обробляють. Ми не хочемо приймати участь у цьому фарсі. Певні бізнесмени не хочуть допускати нас на ринок. Наші проекти повинні бути чисті і прозорі. Ми публічно заявили, що віддамо земельнцу ділянку під сквер чи капличку”.

На сесію прийшли також мешканці Глібова:

“Я помагала і помагатиму атошникам, але справжнім. В мене город з 1927 року. Мені його не дала Україна, Як прийшли атовці, то ми з ними не домовлялись. Вони за нами незаконно слідкували і фотографували”

На сесії розгорівся справжній скандал.

“За” передачу землі воїнам АТО проголосували 21 депутат. З даного питання рішення не прийнято.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків порадив сторонам знайти компроміс і винести спільну пропозицію на наступну сесію міської ради.

Нагадаємо, воїни АТО раніше повідомляли кореспондентам МІСТА, що відмовляються від земельної ділянки на вулиці Глібова, через яку розгорівся скандал з місцевою жителькою.

Голова Міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв розповів, що земельна ділянка на час звернення і на сьогоднішній день юридично є у власності громади Івано-Франківська. Це підтверджує публічна Кадастрова карта та відділ земельних відносин міськради. Пізніше стало відомо, що ділянку обробляє сім’я, яка проживає поряд

Читайте також: Воїни АТО відмовились від скандальної землі в мікрорайоні Пасічна

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...