Мед Атлант

Школярка з Прикарпаття здобула титул “Юна Міс Західна Україна-2017”. ФОТО

Учениця 5 (9)-Б класу Калуської гімназії Вікторія Шинкар перемогла на конкурсі краси у своїй віковій категорії і здобула титул “Юні Міс Західна Україна”.

Нещодавно у Львові пройшов конкурс “Міні-міс Західна Україна-2017”, учасницями якого стали дівчата з різних регіонів країни. Участь у конкурсі взяла й учениця Калуської гімназії Вікторія Шинкар. У підсумку — вона здобула перемогу у своїй віковій категорії та отримала титул “Юна Міс Західна Україна”.

Вікторія представлятиме Західну Україну на конкурсі краси у Києві. “Вікнам” дівчина зізналася, що мріє про кар’єру моделі й актора світового рівня, передає МІСТО.

Це — не перша перемога Вікторії: досі вона брала участь у таких конкурсах, як “Міні Міс Калуш”, “Міні Міс Прикарпаття”, “Юна Князівна Всесвіту”, “Юна Міс Західна Україна”, й здобула титули “Міні Міс Калуш”, “Міні Міс глядацьких симпатій Калуш”, “Міні Міс Фотомодель”, “Юна Князівна Всесвіту”, “Юна Міс Західна Україна”.

Також Вікторія Шинкар була нагороджена Дитячою Премією Миру послом Франції в Україні.

Про себе гімназистка розповідає:

“Оскільки я творча особистість, то прагну пов’язати своє життя з мистецтвом. Саме тому я беру участь у різних конкурсах. Йду по житті з девізом: “Вчора — мрія. Сьогодні — ціль. Завтра — реальність”.

Дівчина каже: має ціль, до якої наполегливо йде. Адже хоче збудувати кар’єру моделі й актора всесвітнього рівня.

Мені для цього потрібно розвиватися і вдосконалюватися, а завдяки конкурсам у мене є такі можливості. Кожен конкурс дає мені нові можливості і ще плюс впевненість у собі. Найбільшим моїм досягненням на даний час є титул “Юна Міс Західна Україна”, – зазначає Вікторія.

Гімназистка має різноманітні захоплення — відвідує театральну студію, займається східними танцями та pole dance. Крім того — успішна у навчанні: учні Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка взяли участь в обласному етапі конкурсу-захисту наукових робіт Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук. Вікторія Шинкар здобула II місце, а досягнення на конкурсі-захисті стало справжнім подарунком до її дня народження, який гімназистка відзначала того дня.

Читайте також: Вознесіння Господнє: обряди, традиції та прикмети свята 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...