Мед Атлант

Прикарпатцю загрожує 15 років тюрми за постійне ґвалтування дочки, яка покінчила життя самогубством

Завершено розслідування щодо прикарпатця, обвинуваченого у статевих зносинах з неповнолітньою дочкою та доведенні її до самогубства. За такі знущання він може провести п’ятнадцять років за ґратами.

Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до суду обвинувальний акт за ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ч.4 ст.152 (зґвалтування) КК України щодо 36-річного жителя обласного центру.
 Про це повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області, передає МІСТО.
Нагадаємо,  під час слідства установлено, що батько, використовуючи безпорадний стан малолітньої дочки, тривалий час вступав з дитиною у статеві зносини. Окрім того, він систематично принижував її людську гідність, вчиняв психологічний та фізичний тиск.

Внаслідок цього дівчина покінчила життя самогубством. Її знайшли повішеною на дереві.

В її кишені були дві передсмертні записки, в одній з яких вона прямо розповіла про те, що довгий час терпіла приниження та знущання з боку батька, але боялася розповідати про це.
Причина її страхів була обґрунтована тим, то батько пригрозив здати дочку до психіатричної лікарні на “лікування”. Ще до виявлення тіла дівчини її подруги розповіли поліцейським, що Діана мала вельми дивні стосунки з батьком. Наприклад, він міг піти з нею до магазину, щоб вибрати та купити для неї нижню білизну або косметику. При цьому він ходив з нею під руку так, як зазвичай ходять закохані пари.
Мати Діани Тимків у свої 36 років виховує п’ятьох дітей. Сімнадцятирічна дівчина була першою дитиною у великій родині та до скоєння суїциду вчилася на швачку в Івано-Франківську, допомагала наглядати за молодшими братиками та сестричками.
За клопотанням прокуратури Івано-Франківської області у січні цього року зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: На Прикарпатті чоловік задовільнив статеву пристрасть неприродним способом до дівчини, яка обробляла в полі землю

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...