Мед Атлант

Вперше в своїй історії франківська “Говерла” стала чемпіоном України з баскетболу. ФОТО

Івано-франківська “Говерла” вперше в своїй історії виборола титул чемпіона України серед команд Вищої ліги.

У другому матчі фінальної серії плей-офф “Говерла ” вирвала на виїзді перемогу в “Львівської Політехніки” з рахунком 79:77. Пише МІСТО за інформацією FBU.ua.

 

 

Після рівного початку зустрічі господарі захопили ініціативу та шістьма результативними атаками поспіль вирвалися на 9 очок вперед. До кінця першої чверті ця різниця збільшилася ще на бал.

Та вже в середині другої чверті хід поєдинку змінився. Іванофранківці до великої перерви скоротили відставання та вийшли на 3 очки вперед.

По перерві гості продовжили домінувати та здобули 12 очок запасу до вирішальної 10-хвилинки. Останні хвилини четвертої чверті стали окрасою фіналу. Львів’яни відіграли відставання. Здавалося, на куражі вони переведуть серію в третій поєдинок. Однак у заключних атаках ніяк не щастило відзначитися. Натомість штрафні Подковирова стали переможними для іванофранківців.

Він же став найрезультативнішим у переможців – 19 очок, 4 підбирання, 4 передачі. У господарів найвлучнішим був Роман Новіков – 22 очки, 9 підбирань, 2 передачі.

Нагадаємо, володар “бронзи” визначиться 27 травня в Южному в третьому матчі між “Хіміком-2” та КДПУ з Кривого Рогу.

Читайте також: Жіноча студентська збірна ІФНМУ з баскетболу стала призером обласної універсіади

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...