Мед Атлант

МопсДень: у Франківську проходить найбільш няшний фестиваль травня. ФОТО

Сьогодні,  28 травня,  в Міському парку Шевченка проходить фестиваль, який створений, аби потішити франківців концентратом милоти і пухнастості.

Відбувається в Івано-Франківську вдруге. Цього року на МопсДень власників собак прийшло більше, ніж минулого. Зареєстрували більше 30 мопсів.

У програмі фестивалю: мопси одягнуть кращі наряди,  будуть тішити франківців своєю милістю і пухнастістю, позувати для фото, приймати участь в конкурсах, спортивних змаганнях завойовувати медалі, кісточки, номінації і гучні овації.

Організовує фестиваль франківець Андрій Пилипонюк, який за спеціальністю є комп’ютерним інженером і має домашнього улюбленця – мопса. Тому вирішив організувати вже вдруге таке свято для містян, щоб  власники мопсів знайомилися між собою, дізнаватися більше про породу своїх собачок. Загалом, як каже організатор, вартість улюбленця цієї породи – від 4 тисяч грн. Якщо мопс з роду собак, які їздять на змагання, 8-9 тисяч. В майбутньому Андрій Пилипонюк планує створити в місті клуб власників мопсів.

 

Пропонуємо переглянути фото з фестивалю:

Зібрані кошти від партнерів передадуть на благодійність притулку для собак у Павлівці.

Читайте також: Велодень 2017 в Івано-Франківську. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...