Мед Атлант

На Калущині відкрили новий спортивний майданчик. ФОТО

Днями у Новицькому НВК І-ІІІ ст. відбулося відкриття та освячення спортивного майданчика зі штучним покриттям.

На цю подію діти чекали з нетерпінням. Адже в одному із найбільших сіл району дотепер учні не мали сприятливих умов займатися спортом. Та, попри це, школярі постійно виборювали призові місця у різноманітних спортивних турнірах, які проводилися на території району.

До відкриття спортмайданчика долучилися всі – як обласна, районна та місцева влада, так і мешканці села, повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Директор НВК Богдан Дадяк подякував усім людям доброї волі, хто доклав своїх зусиль для будівництва сучасного спортмайданчика. Голова РДА Наталія Бабій привітала новичан із такою подією та підкреслила, що районна влада й надалі сприятиме у покращенні соціально-економічного розвитку населених пунктів. Цьогоріч відкриття спортмайданчика зі штучним покриттям очікується у селі Тужилів.

Священик о. Любомир Надорожний освятив спортивний майданчик і поблагословив новичан та гостей цього славного села. Під час відкриття спортмайданчика заступник голови обласної федерації футболу Василь Луцький і завідувач сектору молоді та спорту РДА Любов Паньків подарували футбольні м’ячі.

Читайте також: У Калуші міська поліклініка за 15 днів видала майже 3 тисячі рецептів на “Доступні ліки” 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...