Мед Атлант

Франківчанка здобула перше місце на Чемпіонаті світу з перманентного макіяжу та мікроблейдингу

З 26 травня у Києві проходив фестиваль “Чемпіонат світу з перманентного макіяжу та мікроблейдінгу”, у якому брала участь франківчанка Ксенія Лапо.

Фестиваль завершився 28 травня. Ксенія Лапо з Івано-Франківська  здобула 1 місце в категорії Профі. Дівчина поділилась своїми враженнями від перемоги у мережі Фейсбук, передає МІСТО.

Я зараз в такому шоці, що не можу написати ні слова бо не вірю що це все зі мною!!! Друзі!!! Це був найчесніший чемпіонат в моєму житті! Дякую моїм любим за підтримку, моїм найкращим за віру в мене і мою творчість! Бог добрий!!! Elena Onika моя добра фея, я люблю тебе з першого дня нашого знайомства! Дякую за те, що ти така справжня і неймовірно талановита жінка, мати і краса! У мене 1 місце в категорії Профі … нема слів… я ітак не сплю вже три доби, але сьогодні ніч, яку я запамятаю на все життя. Всім миру!“, – йдеться у повідомленні.

Конкурсна робота Ксенії, яка привела її до перемоги:

На заході були присутні судді, спікери, майстри та учасники з Бразилії, Нідерландів, Франції, Норвегії, Польщі, Естонії, Хорватії, Ізраїлю, Казахстану, Німеччини, Латвії, Росії, Туреччини та, звичайно ж, з України.

Читайте також: Студентка з Франківська здобула призове місце на Всеукраїнській олімпіаді з міжнародного права 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...