Мед Атлант

На Прикарпатті розшукують підлітка, який вийшов з дому і не повернувся. ОНОВЛЕНО

Сьогодні правоохоронці оголосили в розшук 17-річного прикарпатця, який вчора ввечері вийшов з дому та не повернувся.

28 травня близько 22:00 Горук Володимир, житель с. Олежків Снятинського р-ну,  пішов до сільського магазину, після чого рідні втратили з ним зв’язок. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на відділ ювенальної превенції в Івано-Франківській області.

Як коментує керівник ювенальної превенції Алла Бойчук, Володимир навчався в Чернівецькому коледжі залізничного транспорту та щодня їздив на пари. Родина хлопця — благополучна, жодного разу в поле зору правоохоронців не потрапляла.

Батьки повідомили правоохоронцям, що того дня їх син постійно говорив з кимось по телефону, можливо, зі своєю дівчиною, яка проживає в Чернівцях. Тому активно пошуки хлопця тривають і в сусідній області.

Якщо ви бачили зниклого,  правоохоронці просять повідомити його місцезнаходження за телефонами: (0342) 79-03-23, (096)-956-42-37, (096)-327-70-24.

Прикмети хлопця: на вигляд 17-18 років, зріст 183 см., худорлявої тілобудови, лице худе, ніс худий, губи тонкі, очі блакитного кольору.

Був одягнутий: штани чорного кольору, светр темно-синього кольору, обшитий нитками білого кольору, куртка чорного кольору, кросівки матерчасті, чорного кольору.

Читайте також: У Калуші 18-річний нетверезий водій намагався втекти від поліції. ВІДЕО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...