Мед Атлант

Cуд помістив під варту прикарпатця, який напав на продавчиню

Сьогодні, 29 травня, Івано-Франківський міський суд помістив під варту жителя Тисменицького району, який напав на продавчиню продуктового магазину по вулиці Петлюри.

Суд встановив, що надвечір 26 травня, підозрюваний прийшов до магазину, де працювала потерпіла. В подальшому, він з корисливих спонукань, підійшов за прилавок до потерпілої та умисно наніс їй численні удари руками та ногами в область голови. Таким чином спричинив жінці тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, множинних забоїв м’яких тканин голови та перелому кісток носа.

Після чого, підозрюваний заволодів грошовими коштами, які знаходились у касі магазину, та покинув місце вчинення злочину. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу Івано-Франківського міського суду.

Врахувавши всі обставини справи, дослідивши надані докази та заслухавши думки сторін, суд ухвалив застосувати до підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Оскільки вчинений ним злочин носить насильницький характер, то альтернативного запобіжного заходу у вигляді грошової застави судом не визначалося.

Читайте також: Подробиці звірячого вбивства двомісячної дитини. ВІДЕО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...