Мед Атлант

Подробиці звірячого вбивства двомісячної дитини. ВІДЕО

28 травня у селі Кобаки Косівського району 23-річна жінка задушила свого двомісячного сина, та в подальшому намагалася спалити його на території свого господарства.

Оскільки це зробити їй не вдалось, вона загорнула тіло у тканину і винесла до лісового масиву, де залишила в глибині лісу в яру, при цьому знову спробувала спалити, щоб не залишати слідів. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на ГУ НП Івано-Франківської області.

Як розповів  начальник управління кримінальної поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Роман Чекмарьов, жінка жила з батьком і матір’ю у селі Кобаки на Косівщині, і сама виховувала хлопчика. Батьки вбивці першими помітили про відсутність дитини.

У село виїхала слідчо-оперативна група. Поліціянти оглянули господарство та виявили обгорілу територію з рештками дитячого одягу. Жінка пояснила, що просто спалювала старі речі.

Пізніше під час подворого обходу правоохоронці знайшли свідка, яка бачила, як у суботу жінка йшла до лісу з пакунком. Поліцейські та кінологи провели огляд населеного пункту та знайшли в яру пакет з памперсами, дитячим кремом та медичними препаратами. Далі знайшли обгоріле тіло двомісячної дитини з обв’язаним навколо шиї шнурком.

Відтак, жінка зізналась у скоєному та розповіла, що перебуваючи в стані душевного хвилювання через те, що син не давав спати, вона вирішила позбавити його життя.

Детальніше у сюжеті:

Читайте також: На Прикарпатті розшукують підлітка, який пішов до магазину і не повернувся. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...