Мед Атлант

З Івано-Франківської області група осіб крали нафту та газоконденсат. ФОТО

Працівники УЗЕ в Івано-Франківській області виявили незаконну діяльність групи осіб, які викрадали нафту та газоконденсат з трубопроводів та місць видобування вуглеводнів.

1 червня оперативники УЗЕ затримали вантажний автомобіль, на якому перевозили 5 тон вуглеводнів, викрадених із свердловини нафтовидобувного підприємства області. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу УЗЕ Івано-Франківської області.

Як з’ясували, вуглеводні повинні були передати жителю Сумської області, якого згодом також затримали під час скупки викрадених вуглеводнів та наповнення ними автоцистерни на території приватного підприємства. На місці виявили та вилучили близько 22-х тон вуглеводнів (газоконденсату та нафти).

Транспортні засоби оглянули та помістили на територію одного із відділів поліції ГУНП України в Івано-Франківській області. Наразі вирішується питання щодо накладення на них арешту.

За вказаним фактами слідчим відділом ВП ГУ НП 01.06.2017 відкрито кримінальне провадження ЄРДР №12017090120000152 за ч. 3 ст. 191 КК України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...