Мед Атлант

Франківський виш і американський коледж підписали угоду про співпрацю. ФОТО

Вчора, 31 травня, в залі засідань ПНУ ім.В.Стефаника відбулася зустріч в онлайн-режимі ректора університету Ігоря Цепенди з президентом Менор Коледжу Джонатаном Пері (США).

У ній також взяли участь проректор з наукової роботи Андрій Загороднюк, спеціаліст відділу міжнародних зв’язків Юлія Горпиняк.  Про це повідомили МІСТУ у прес-службі ПНУ ім.В.Стефаника.

Під час розмови учасники зустрічі обговорили питання розвитку двосторонніх відносин. Ігор Цепенда поінформував американських колег про певний досвід університету в напрямку міжнародного співробітництва з вищими навчальними закладами різних країн.

Під час онлайн-зустрічі ректор Прикарпатського університету та президент Менор Коледжу Джонатан Пері(США) підписали Угоду про співпрацю з метою посилення міжнародної співпраці у сфері освіти та науки. У рамках Угоди передбачено участь в міжнародних програмах та проектах, проведення спільних досліджень, наукових конференцій, обмін науково-педагогічними працівниками, аспірантами, студентами.

У ході розмови ректор Ігор Цепенда та Джонатан Пері також обмінялися думками щодо ідеї створення Центру співпраці між українськими та американськими університетами.

Читайте також: “ОХМАТДИТ” очолить лікар з Прикарпаття 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...