Мед Атлант

“Ми не каральний орган, ми – друзі”: поліцейські Прикарпаття влаштували захід до Дня захисту дітей. ВІДЕОСЮЖЕТ

В Івано-Франківську з нагоди Дня захисту дітей правоохоронці влаштували свято під назвою “Поліція Прикарпаття на захисті дітей”.

На заході поліцейські пригощали дітей солодощами та роздарували кульки. Подарували свято дітям правоохоронці не тільки розважально, але і пізнавально: вибухотехніки демонстрували зразки зброї та спецтехніки, кінологи розповідали про службових собак і принципи розшуку ними вибухівки чи наркотиків. Молодший інспектор-вибухотехнік вибухотехнічного відділу ГУ НП в Івано-Франківській області Роман Дзібій поспілкувався з дітками та розповів їм про небезпечні предмети. Крім того, наголосив куди звертатися при їх виявленні.

Начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області, підполковник поліції Алла Бойчук каже, що правоохоронці це порадники для дітей і завжди готові прийти на допомогу.

“Ми не каральний орган для дітей, ми – друзі. Впродовж останніх років збільшилася кількість дітей, які до нас звертаються зі своїми проблемами самостійно. Це є позитив, бо саме так ми досягаємо своєї мети”, – наголосила Алла Бойчук.

Більше – у відеосюжеті МІСТА:

Нагадаємо, протягом трьох днів в Івано-Франківську відбуватимуться заходи з нагоди Дня захисту дітей. Пропонуємо переглянути як у центрі Івано-Франківська святкують День захисту дітей. ФОТОРЕПОРТАЖ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...