Мед Атлант

Нове нефрологічне відділення відкрили в обласній дитячій лікарні.ФОТО

Сьогодні, 1 червня, у приміщенні Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні відбулась презентація та урочисте представлення оновленого нефрологічного відділення.

У межах презенатації також відбулась прес-конференція за участі керівництва лікарні, місцевої влади, очільників обласного департаменту охорони здоров’я та керівників ТзОВ “Снєжка-Україна”.

Інтер’єр у межах Всеукраїнського соціального проекту “Кольоровий Світ дитинства”, ініціатором якого є ТзОВ “Снєжка-Україна”, для діток створив місцевий художник Сергій Григорян. Його авторські малюнки вкрили всі стіни відділення, — передає МІСТО.

Генеральний директор ТзОВ Марек Павлусь розповів, що оновлення та оздоблення інтер’єру коридору нефрологічного відділення тривали кілька місяців.

“Ми з радістю оздоблюємо дитячі лікарні цікавими ілюстраціями, які дозволяють забути маленьким пацієнтам, що вони не вдома. Адже розуміємо, що в такому інтер’єрі дітки значно легше долатимуть хворобу”, — зауважив Марек Павлусь.

Голова постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Манолій Піцуряк додав:

“Хочу, щоб лікарям платили велику зарплатню, але щоб роботи у них було менше. Сьогодні я бажаю маленьким діточкам бути здоровими, і заходити в цей заклад тільки з нагоди привітання чи інших добрих випадків”.

Читайте також: Франківські студенти презентують технічні ноу-хау власної розробки 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...