Мед Атлант

Обдарованим дітям Прикарпаття роздали нагороди

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей в обласній державній адміністрації відбулося щорічне традиційне свято-зустріч “Ми – надія твоя, Україно!”.

Метою його проведення є стимулювання, підтримка й заохочення талановитої молоді та їх наставників до розвитку творчості та пізнання науки. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

 “У цьому залі зібралися ті, хто уже через кілька років вирішуватиме майбутнє нашого краю, а, можливо, і  цілої держави, — зауважив Олег Гончарук. — Адже ваші знання та вміння — це справжній скарб для нашого народу. Сьогодні ви – наша надія, гордість та майбутнє. Ваш талант, бажання й наполегливість — це запорука сучасних і майбутніх досягнень та перемог України”.

Для гостей свята організували концертну програму за участю обдарованих дітей. Переможців всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України,  всеукраїнських та міжнародних мовно-літературних конкурсів, екологічних програм і проектів, конкурсів юних техніків, професійної майстерності, всеукраїнських конкурсів-фестивалів художньої самодіяльності, туристсько-краєзнавчих та історико-географічних експедицій учнівської та студентської молоді, чемпіонатів України з різних видів спорту нагородили грамотами, дипломами та преміями. Загалом вшанували 263 учасників: 149 учнів-переможців та 114 педагогів.

Читайте також: Як у центрі Івано-Франківська святкують День захисту дітей. ФОТОРЕПОРТАЖ 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...