Мед Атлант

Президент України відзначив нагородою директора Вигодського реабілітаційного центру

Директору Вигодського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради Оксані Якимів присвоєно почесне звання “Заслужений працівник освіти України”.

Відповідний Указ №152/2017 Президент України Петро Порошенко підписав у четвер, 31 травня. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Оксана Якимів очолює Вигодський навчально-реабілітаційний цент з жовтня 2005 року. Під її керівництвом заклад досяг значних результатів у корекційно-освітній діяльності та отримав позитивний імідж серед громадськості регіону. Інноваційні процеси, та осучаснення змісту нової української спеціальної освіти вивели центр на нові ціннісні орієнтири та етапи розвитку.

Оксана Якимів – авторка регіональних програм з виховання дітей: “Діти-вигодяни”, за якою працюють дошкільні заклади Долинського району з 1997 року,  з реалізації гендерної політики “Сімейний кур’єр”, яка впроваджена у практику роботи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Долинської РДА. Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти у 2011 році затверджено і рекомендовано до друку і використання авторські програми педагога з виховання дітей з особливостями у психофізичному розвитку. Свого часу О.Якимів була рецензентом тифлофікованої Брайлівської дитячої літератури, що випущена друком (“Світ моїх казок” та Івана Франка “Захар Беркут”, “Лисичка-сестричка”, “Математика”, якими забезпечено бібліотеки держави).

За сприяння та під керівництвом О.Якимів реалізовувалися перші авторські та єдині в Україні соціальнозначущі проекти розвитку життєвих компетентностей незрячих дітей у закладі “Крок до життя” та “Школа вражень”.

У листопаді минулого року Оксана Романівна нагороджена спеціальною відзнакою Опольського повіту Республіка Польща “Магнолія Повіту Опольського”.

Читайте також: До Франківська завітали жінки-депутати із Західної України. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...