Мед Атлант

Маленькі прикарпатці побували у прокуратурі. ФОТО

У Міжнародний день захисту дітей до прокуратури Івано-Франківської області завітали вихованці центру соціально-психологічної реабілітації.

По-дитячому щиро та відкрито дітлахи ділились із прокурорами своїми мріями та захопленнями. Прокурори розповіли малечі про їхні права та ознайомили із роботою щодо їх захисту, передає МІСТО з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.

Забезпечення та дотримання прав дітей – необхідність і потреба не лише сучасного етапу розвитку України, але один із пріоритетних напрямків роботи прокуратури“, – зазначив перший заступник прокурора області Володимир Торованин.
Начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Іван Ковалик подякував прокурорам за професійну допомогу, акцентувавши на конкретних випадках, де рятівним було лише прокурорське втручання.
Об’єднавши наші зусилля, ми зробимо все, аби захисти наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже, саме спільна робота та прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку втілюються лише у реальних діях“, – підкреслила начальник відділу ювенальної юстиції Наталія Фільварок.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...