Мед Атлант

У Франківську студенти провели брейн-ринг з журналістики. ФОТО

Тиждень журналістики на факультеті філології  ПНУ ім.В.Стефаника доповнили  інтелектуальні змагання серед студентських груп у форматі тематичного брейн-рингу.

На запрошення кафедри журналістики інтелектуальний турнір провів Президент клубу “Що? Де? Коли?” Івано-Франківщини, гравець і капітан збірної команди ерудитів України Володимир Макаров. Відомий івано-франківець відзначив високу фахову підготовку та ерудованість студентів. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі ПНУ.

Участь у турнірі взяли 6 команд: “Вікторія”, “Павло і дівчата”, “Black and White”, “Dream Team”, “Speechwriters”, “Slow motion”. Відповідаючи на запитання в умовах ліміту часу, студенти виявили кмітливість, ерудицію та винахідливість. Цікаво було доповнювати заголовки відомих друкованих газет чи пригадувати походження професійних термінів,  з’ясовувати, чи мріяв Вячеслав Чорновіл стати редактором опозиційної газети?

У напруженій боротьбі перемогу здобули дві команди “Вікторія” та “Speechwriters”. Незважаючи на те, що гра проходила в форматі змагання, вдалося створити приязну і веселу атмосферу. А активність  студентів під час брейн-рингу засвідчила їхню глибоку ерудованість і вміння працювати в команді, що є надзвичайно важливим на шляху становлення журналіста.

Читайте також: У Франківську студенти провели змагання з пляжного волейболу. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...