Мед Атлант

У Франківську активісти обговорили розвиток громадського простору довкола Німецького озера. ФОТО

Сьогодні, 6 червня, в Івано-Франківську відбулась зустріч, присвячена обговоренню актуального стану і перспектив розвитку громадського простору довкола Німецького озера.

Під час зустрічі презентували ініціативну групу проекту, плани на рік та етапи залучення мешканців міста, передає МІСТО.

У 2017 році одразу кілька ініціативних груп зацікавились розвитком території громадського простору довкола озера.

Директор КП “Центр розвитку міста і рекреації” Руслана Василюк розповіла, що ініціативні групи планують робити не об’єкт благоустрою, а громадський простір для відпочинку з врахуванням бізнес-підприємств, спортивних зон та головне – потреб всіх мешканців.

Мені дуже приємно, що є така громадська ініціатива, що є цікавість до цього обєкту. І нам дуже важлива саме думка мешканців“, – зауважила Руслана Василюк.

Керівник платформи “Тепле Місто” Юрій Филюк каже, що його платформа важко приймала рішення, чи долучатись до цього проекту, оскільки наразі має в розробці ще декілька проектів.

Ми все-таки вирішили приєднатись на правах одного із учасників. Ми хочемо дійти до до перетворення міського простору в такий легкий, громадський простір. Будемо намагатись бути корисними”, – зазначив Юрій Филюк.

Усі зацікавлені ініціативні групи вирішили об’єднати сили та зробити процес планування й реалізації проекту максимально відкритим для ідей та побажань мешканців.

Читайте також: Перший офіс для залучення інвестицій відкрився в Івано-Франківську 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...