Мед Атлант

На Прикарпатті стартував відпочинковий табір “Веселі канікули з Богом – 2017”. ФОТО

В урочищі “Підлюте”, що на Рожнятівщині, розпочались літні відпочинкові табори “Веселі канікули з Богом – 2017”. На перший заїзд потрапили діти з Галицького району.

Урочисте відкриття розпочалося у неділю, 5 червня. Протягом семи днів у мальовничому куточку Українських Карпат діти зможуть цікаво і весело провести час на свіжому повітрі у духовному зростанні та фізичному загартуванні. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Таборова програма складається з двох частин: теоретичної і практичної. Теоретична частина включає в себе катехизаційні науки та розповіді про історію нашого краю і особливості духовно-культурного життя. Практична частина – участь у Святій Літургії та прийняття Святих Тайн Сповіді та Причастя.

Крім того, для учасників відпочинку передбачено проведення різноманітних конкурсів, вікторин, забав, ватри, походи на гірські вершини, екскурсію на стави форельного господарства, мандрівку в лісництво та багато іншого.

Нагадаємо, в Івано-Франківську знайшли наріжний камінь першої в місті української церкви. Розшифровані записи здивували археологів : дата закладення каменя – 1670 рік.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...