Мед Атлант

У Франківську збудують спортивний майданчик для дорослих та дітей з особливими потребами

Сьогодні, 7 червня, відбулась зустріч з командами-переможцями літньої хвилі програми “Міські Ґранти” від платформи “Тепле Місто”. Одна із команд розповіла про будівництво універсального спортивного майданчика для дорослих та дітей, у тому числі з особливими потребами.

Одна із організаторів проекту-переможця “Будівництво універсального спортивного майданчика з синтетичним покриттям у мікрорайоні Пасічна” Наталія Гречаник розповіла, що враховуючи наявну інфраструктуру запропонованої локації, тобто зручне транспортне сполучення, відпочинкова зона, пандуси, пропонується облаштувати спортивний майданчик із спеціальним синтетичним покриттям. Такий майданчик популяризуватиме здоровий спосіб життя для дорослих та дітей, в тому числі з особливими потребами.

Реалізація даного проекту слугуватиме гдним прикладом ініціативи активних містян, які власним прикладом спроможні змінити простір довкола себе“, – наголосила Наталія Гречаник.

Організаторка зауважила, що, майданчик буде адаптований для ігор в бочча, волейбол, бадмінтон, сепак такро та інших видів ігор.

Також на стадіоні у мікрорайоні Опришівці ще одна команда-переможець планує облаштувати майданчик для волейболу та тенісного стола.

Читайте також: На Позитроні побудують новий спортивний комплекс вартістю понад 3,5 млн грн 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...