Мед Атлант

В Івано-Франківську нанесли удар патрульній під час служби

Сьогодні, 7 червня, розпочалася щотижнева оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. На нараді доповів представник від патрульної поліції, який повідомив, що у місті напали на патрульну.

Відтак, заступник начальника Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Олег Сердюк повідомив, що 3 червня порушник напав на патрульну, нанісши їй удар. Інспектор несла службу на вулицях міста.

Речник УПП Микола Гурак повідомив, що 3 червня о 01:53 годині інспектори отримали завдання на службовий планшет “Інші тілесні ушкодження” по вул. Залізнична.

“Прибувши на місце події, заявник вказав, що йому безпричинно невідомі особи нанесли тілесні ушкодження. Поліцейськими було знайдено осіб, на яких вказав заявник. Це громадяни 1960 р.н. та 1981 р.н., які є мешканцями Івано-Франківська. Вказані особи поводилися агресивно та не реагували на зауваження інспекторів”, – каже Гурак.

Під час затримання один із них навмисно наніс удар кулаком в область голови інспектору поліції, яка перебувала у форменному одязі під час несення службових обов’язків з табельною вогнепальною зброєю.

Патрульна звернулася в лікарню. Там діагностували забій м’яких тканин обличчя зліва. Крім того, поліцейська звернулася та написала заяву. Відтак, по факту нанесення тілесних ушкождень, зі слів слідчого, буде порушено кримінальну справу по ч.2. ст. 345 ККУ. Відомо, що справа уже порушена.

Олег Сердюк наголосив, що патрульні контролюють ситуацію, готові допомагати мешканцям, але правопорушникам “спуску не дадуть”.

МІСТО повідомляє: оперативну нараду можна дивитися онлайн за посиланням.

Нагадаємо, 31 березня Тетяна Михайлова вчинила ДТП у Крихівцях, збила трьох людей і покинула місце події. Серед потерпілих – інспектор патрульної прліції.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...